Ötletből termék – Vállalkozásindítás tudatosan, szakértői támogatással

2020.02.21 10:35

Van egy jó ötleted és szeretnéd tudni, hogy a piacon megállná-e a helyét? Vállalkozásba fognál, de nem vagy biztos benne, hogy tényleg megérné? Érdekel, hogyan építhetsz fel egy vállalkozást az ötletedre?

Mi a kezedbe adjuk a megoldást!

 

Végig vezetünk téged a legfontosabb kérdéseken, amelyeket fel kell tenned magadnak, hogy tisztában legyél azzal, piacképes terméket és életképes vállalkozást tudsz-e létrehozni az ötletedből.

Mindehhez ki sem kell mozdulnod a komfortos székedből, csak ülj le a képernyő elé, kövesd a kérdéseinket és gondold át, mire vállalkozol! Online mentorod készen áll, hogy a felmerülő kérdéseidre válaszoljon. Küldj neki üzenetet és megkapod a szakértő választ a téged foglalkoztató kérdésre!

 

Vállalkozás indítása - gondold át tudatosan, nézd meg szakértői szemmel!

 

Olykor úgy gondolod, az ötleted igazán kitűnő és könnyen megvalósítható lenne, máskor meg riasztónak találod, hogy mennyi mindent kell eltervezni és elintézni a megvalósításához? Ez akár a kedvedet is szegheti és az ötleted veszendőbe mehet. Ne hagyd, hogy ez így legyen!

Úgy érzed egyedül vagy az ötleteiddel, és nem tudod, merre indulj információért, kihez fordulj segítségért? Nem csupán a barátok, rokonok sokszor szubjektív véleményét szeretnéd hallani, hanem egy független tanácsadó véleményére is kíváncsi vagy?

Ha szeretnéd tudatosan átgondolni, mérlegelni, hogy érdemes-e az ötletre egy vállalkozást felépíteni, akkor Starter csomagunk segítségével irányított kérdések mentén erre lehetőséged lesz. A mentorod tanácsai és szakvéleménye pedig a képernyőn keresztül házhoz jön hozzád.

 

Amit a VINTER STARTER csomag kínál neked:

 

  • Online felületen megjelenő kérdéssorok, amelyek mentén végig tudod gondolni, hogy mire kell figyelned, ha az ötletedből terméket szeretnél létrehozni
  • Személyes mentor, akivel online beszélgethetsz a felmerülő kérdéseidről, és akitől hasznos tanácsokat kaphatsz a termékfejlesztésről és a vállalkozás indításáról
  • Pénzügyi előrejelzés, ami tájékoztatást nyújt neked arról, hogy a vállalkozásindítás évében milyen költségek várhatók és ezek fedezéséhez mennyi terméket kell értékesíteni
  • Letölthető hasznos információk a vállalkozásindításról és a termékfejlesztésről
  • Független szakvélemény a mentorodtól
  • Oklevél a munkád elismeréseképpen

 

Nem instant megoldást és kész dokumentumokat kínálunk Neked, hanem egy útmutatást, szakértői támogatást ahhoz, hogy mérlegelni tudd: érdemes belefognom a vállalkozásba.

 

Mi lesz a Te feladatod?

 

  • Szánj időt a kérdések átgondolására, megválaszolására
  • Nézz utána a kérdésekben felvetett dolgoknak
  • Kérdezz bátran a mentorodtól, kérd ki a véleményét, figyelj oda a tanácsaira
  • Használd a letölthető hasznos információkat
  • Gondold át a befektetés nagyságát és megtérülését, a vállalkozás életképességét és jövedelmezőségét a pénzügyi előrejelzés segítségével
  • Mérlegeld megfelelően a kapott szakvéleményt

 

Mielőtt belefogsz egy vállalkozásba, fontos, hogy minden szempontot, minden feltételt megvizsgálj. A Vinter Starter csomagja segít neked abban, hogy feltedd a megfelelő kérdéseket és megtaláld rá a helyes válaszokat, hogy valós képet kapj arról, érdemes-e vállalkoznod. A kérdések körbejárják azokat a tényezőket, amelyek révén az ötletből piacképes terméket tudsz teremteni, segítenek a piacod felmérésében, a termék pontos meghatározásában és tervezésében, a célcsoport szűkítésében, a versenytársak feltérképezésében és a pénzügyi előrejelzésben. Vizsgáld meg az ötletedet szakértő szemmel, szakértői segítséggel, hogy tisztán láss!

 

Biztos, hogy mindenre felkészültél és mindenre gondoltál, amikor a vállalkozás elindításába belevágsz?

Győződj meg róla a Vinter STARTER programjának használatával!

 

Regisztrálj oldalunkon, hogy számodra is elérhetővé váljon a STARTER csomag és le tudd tölteni tudástárunk hasznos információit, iratmintáit!

Ha már regisztáltál, jelentkezz be és főoldalunkon megtalálod csomagajánlataink között a STARTER-t, amit most kedvezményes áron tudsz megvásárolni!

vallalkozasinditas