VINTER CLEVER csomag

Szakértőinkkel akkor is felveheti a kapcsolatot, ha a fenti csomagok (STARTER, JUMPER, POWER) közül nem vásárolta meg egyiket sem. A CLEVER-csomag segítséget nyújt a vállalkozások életében jellemzően problémás területeken. A kiválasztott szakértőkkel folytatott közvetlen kommunikáció gyors és hatékony eszköze a helyzet áttekintésének, a problémák meghatározásának, a velük folytatott közös munka pedig személyre szabott megoldásokhoz vezet.

Milyen szakértői területek közül választhat?

Szakértőink az alábbi területeken állnak rendelkezésére:

  • stratégiai és inkubációs tanácsadás,
  • inkubáció menedzsment,
  • jogi tanácsadás,
  • szervezetfejlesztés,
  • coaching,
  • pályázati forrásszerzés, marketing tanácsadás,
  • szellemi tulajdonvédelem, innováció,
  • külföldi piacra jutás, online kereskedelem.
  • pénzügyi tervezés,
  • üzleti tanácsadás.

Kinek mit ajánlunk?

Stratégiai és inkubációs tanácsadás

Szakértőink közül többen már 25 éve dolgoznak a stratégiakészítés piacán. Az ország egész területén, de elsősorban a Dél-Dunántúli Régióban számos Önkormányzat számára készítettünk Integrált Településfejlesztési Stratégiákat, és más fejlesztési terveket, ugyanakkor a helyi cégek számára is folyamatosan nyújtottunk vállalkozásfejlesztési tanácsadást. Az inkubációs tevékenység e tratégiai tevékenységünkből nőtte ki magát, és mára már az induló, vagy frissen alapított vállalkozások részére is biztosítjuk az inkubációs és stratégiai tanácsadást.

Inkubáció menedzsment

Külföldön (pl. az USÁ-ban, Kínában, de Európán belül Hollandiában is) nagy hangsúlyt fektetnek az induló vállalkozások megsegítésére. Hazánkban is elindult egyfajta inkubációs folyamat, melynek mi is résztvevői vagyunk a jelen VINTER, azaz Virtuális Inkubációs Tér működtetésével. A hozzánk bekerülő vállalkozásokat kézen fogjuk, és elkísérjük őket az ötlettől a termékig, tovább szakértőink támogatásával átjuttatjuk a bajba jutott vállalkozókat az első néhány évben felmerülő problémák tengerén, vagy éppen a generációváltás nehézségein.

Jogi tanácsadás

Jogi szakértőnk segítséget nyújt azoknak a vállalkozóknak, akik a cégalapítás előtt állnak, vagy éppen a procedúra közben vannak, és jogi tanácsokra (pl. cégforma kiválasztására, cégalapításra), vagy az induláshoz kapcsolódó szerződésekre van szüksége. A már működő cégek részére szintén nyújtunk jogi segítséget, akár ingatlan adás-vételi, vagy vállalkozási szerződések megkötéséhez kapcsolódó tématerületeken. Az esetlegesen felmerülő jogi problémák feltérképezésében, átlátásában és megoldásában is ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Szervezetfejlesztés

A szervezetfejlesztésről gyakran gondolják, hogy „belülről is megoldható”, az évtizedekre visszanyúló nemzetközi tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy egy szervezet hatékonyságának növeléséhez, változásokra való felkészítéséhez, problémamegoldó képességének javításához általában „kívülről való rálátás” is szükséges. A szervezeti struktúra javítása nem feltétlenül jelenti annak gyökeres átalakítását, de a kis cégektől a nagyvállalatokig mindenkinek szüksége lehet olyan objektív áttekintésre és javaslatokra, amelyek hosszú távon is előnyös változásokat eredményezhetnek az adott vállalkozás életében.

Coaching

A „coaching” kifejezés jelentése magyarul „tanácsadás, személyes segítő és fejlesztő tevékenység, amely az egyéni képességeket, meglévő erősségeket azonosítja és fejleszti, segítve ezzel a továbblendülést, az elakadások, problémák megoldását. A coach a kérdéseivel, alkalmazott technikáival segíti hozzá az ügyfelét a válaszok megtalálásához, miközben a jelen megoldandó feladataira és a jövőben megvalósuló megoldásokra koncentrál.” A VINTER felkészült szakértői tehát személyes coaching szolgáltatást nyújtanak mindazok számára, akik úgy érzik, egy külső tanácsadó részvételével továbbléphetnek problémás helyzetekből, és fejleszthetik vállalkozásukat.

Pályázati forrásszerzés, marketing tanácsadás

Fejlesztések nélkül nem jut előrébb a Világ. Próbáljuk minden nap építeni önmagunkat, a cégünket, igyekszünk pozitív hatással lenni a vállalkozási környezetünkre, de mindez sokba kerül. A tervezett beruházásainkhoz igényelhető pályázati támogatások jellemzően (tématerülettől és más feltételektől függően) 20% - 70% támogatást jelentenek a saját forrásaink mellé. Szakértőink már az Európai Uniós előcsatlakozási alapokhoz kapcsolódóan is készítettek számos nyertes pályázatot, így 20 éves tapasztalat, és sok milliárd forintnyi elnyert támogatás után megbízhatóan nyújtanak pályázati szaktanácsadást, és készítik el a hozzánk fordulók részére a benyújtandó pályázatokat, szinte bármely területen. A vállalkozások mindennapi működéséhez, vagy a megvalósuló beruházásokhoz kapcsolódó marketing tanácsadási tevékenységgel is támogatjuk ügyfeleinket.

Szellemi tulajdonvédelem, innováció

A szellemi tulajdon nehezen megfogható fogalom, de valójában ide tartoznak a találmányok, ötletek, különböző alkotások, továbbá a kereskedelemben alkalmazott megjelölések, nevek, képek és formák (pl. logók). Sokszor nem is gondolnánk, hogy mind a belső működésünk (munkaszerződések, szabályzatok), mind a stratégiai partnerekkel, beszállítóinkkal vagy egyéb partnerekkel folytatott együttműködés során is gondolni kellene a szellemi tulajdonjogi kérdésekre, méghozzá fontos mindezt írásban rögzíteni már a folyamat elején. Tartozzon Ön is azon cégek, fejlesztők közé, aki tudatos szellemi tulajdonvédelmi stratégia mentén tervezi és valósítja meg tevékenységeit!

Külföldi piacra jutás, online kereskedelem

Az online kereskedelmet támogató szolgáltatáscsomagunk azzal a céllal jött létre, hogy segítse eligazodni a bel- és külföldi termékértékesítést tervező magánszemélyeket és vállalkozókat az internetes értékesítés rendszerének bonyolult útvesztőjében. Mint tudjuk, a jelen és a jövő az online értékesítésé, és szeretnénk, ha ebben minél több ügyfelünk részt tudna venni. Interneten való megjelenési stratégiák készítésétől a konzultációkon keresztül az Amazonon való megjelenésig a teljes folyamattal foglalkozó szakértőink segítik a kezdő és a haladó ügyfeleinket egyaránt.

Hogy működik a VINTER CLEVER?

Miután Ön egy legördülő menüből kiválasztja, hogy mely szakterület érdekli, írjon nekünk néhány sort a helyzetével, problémájával kapcsolatban! Mi felvesszük Önnel a kapcsolatot, és személyre szabott árajánlatot küldünk emailben. Az ajánlatkérés az Ön részéről természetesen még nem jelent kötelezettséget, attól szabadon elállhat. Ha pedig elfogadja a szakértői ajánlatunkat, a vonatkozó szerződés megkötése után megkezdjük a közös munkát!

Az egyes szakértőkkel való kapcsolatfelvétel a VINTER rendszerén keresztül történik, a velük folytatott közös munka azonban közvetlenül az ügyfél és a szakértő közt zajlik. A kommunikáció biztonságának és egyszerűsítésének kedvéért szakértőink Interneten keresztül végzik tanácsadói munkájukat.

Kik vagyunk mi?

A „VINTER” Virtuális Inkubációs Tér vállalkozók, vállalkozások számára, melyet egy több mint 20 éves stratégiai és üzleti tanácsadási múlttal rendelkező tanácsadó iroda hozott létre felhasználva a senior szakértők tapasztalatait és a fiatal munkatársak kreativitását, kommunikációs lendületét, a fiatal generáció új üzleti kultúrájának ismereteit.

„A VINTER-t azzal a céllal hoztuk létre, hogy a különböző vállalkozási ötletek, problémák kezeléséhez egyetlen felületen biztosíthassuk a vállalkozások számára a mentori támogatást, a szakértői segítséget, melyek mellett tudástár is a résztvevők rendelkezésére áll.”

Dr. Göndöcs István és Göndöcs Gábor, a VINTER alapítói

 

Regisztrálj most!

További ingyenes letölthető dokumentumokat találsz a Tudástárban

A csomagajánlatok regisztráció és bejelentkezés után érhetőek el.