Amazon kereskedelmi inkubáció

Magyarországról még kevesen értékesítenek a világ legnagyobb online piacterén, az Amazonon, pedig komoly előnyre tesznek szert azok, akik mielőbb csatlakoznak. Ha ismeretekre, tanácsra, gyakorlati tapasztalatokra van szükséged, akkor támogatunk az Amazonhoz való csatlakozásról szóló döntés előkészítésében és meghozatalában, valamint segítünk eligazodni az Amazon bonyolult rendszerében.
A részletes tájékozódáshoz nézd végig a videót, és tekintsd át alábbi szolgáltatásainkat!
Reméljük, nemsokára téged is ügyfeleink között üdvözölhetünk!

Felkészülés az amazonos kereskedelemre

1. Komplex Amazon videócsomag

Az itt elérhető videócsomag bemutatja az Amazon működésének fő jellemzőit, célja annak az üzleti döntésnek a megalapozása, hogy belevágj-e az amazonos kereskedelembe. A csomag tartalmaz egy óra ingyenes konzultációt is.

49 900 Ft + ÁFA

2. Kiscsoportos tájékoztató nap

A tájékoztató napokon a résztvevők megismerik az Amazon működését, valamint gyakorlati példákon keresztül mutatjuk be az amazonos kereskedelem előnyeit és kihívásait.

125 000 Ft/fő + ÁFA

3. Interaktív felkészítés

A helyszíni, interaktív felkészítés célja, hogy személyre szabottan ismerkedhessenek meg a megbízóink által kijelölt, Amazonnal foglalkozó munkatársak a fiókkezelés gyakorlatával.

150 000 Ft + ÁFA

Az amazonos kereskedelem támogatása

4. Szoftveres termékvizsgálat

A termékvizsgálat során a várható eladások „becslése” helyett szoftverekkel megvizsgáljuk az értékesíteni kívánt termékekhez hasonló áruk amazonos piacát.

10 000 Ft + ÁFA

5. Termékfeltöltés eladói fiókba

A termékek eladói fiókban történő rögzítését, valamint a kapcsolódó termékoldalak kialakítását a VINTER vállalja. E szolgáltatásunk termékenként (beleértve a variációkat is) rendelhető meg.

50 000 Ft/termékcsoport + ÁFA

6. Személyes konzultáció

A konzultáció kérhető online formában, vagy egy megállapodás szerinti helyszínen, személyes megbeszélés keretében is. Ajánljuk indulóknak és azoknak, akik már alapvetően ismerik az Amazon működését.

25 000 Ft/óra + ÁFA

A VINTER-ben dolgozó szakértők 20 éves üzleti tanácsadói tapasztalattal és külföldi kereskedelmi gyakorlattal rendelkeznek, valamint több hazai és külföldi szakirányú képzésen vettek részt.

A VINTER AMAZON csomagja azzal a céllal jött létre, hogy megkönnyítse a külföldi termékértékesítést tervező magánszemélyek és vállalkozók eligazodását az Amazon rendszerének bonyolult útvesztőjében. Mint tudjuk, a jelen és a jövő az online értékesítésé, és szeretnénk, ha a világ legnagyobb eladási felületén, az Amazonon minél többen tudnánk megjelenni!

Mi magunk is folyamatosan értékesítünk termékeket saját webshopban és az Amazon felületén keresztül is. Ha nem akarod saját erődből kiismerni és végig járni az Amazon bonyolult rendszerét, támaszkodj bátran szakembereink tudására és tapasztalatára!

Akkor is kereshetsz bennünket, ha csak információt szeretnél az Amazon működéséről, a felmerülő költségekről, a várható eladási nagyságrendekről, de kereshetsz minket akkor is, ha már van „Seller Central Account” fiókod, de esetleg gond adódik a működésében!

Szakértőink várnak minden érdeklődőt!

A VINTER, mint Virtuális Inkubációs Tér minden csomag esetében biztosítja a kényelmes, online szolgáltatási igénybevétel lehetőségét.