VINTER STARTER csomag

A COVID járvány kapcsán sokan rákényszerültünk arra, hogy átgondoljuk és újratervezzük az életünket. A VINTER STARTER csomagja segítséget nyújt abban, hogy az ötleteidből és elképzeléseidből konkrét tervek születhessenek, és megvalósíthasd álmaidat.

Kinek ajánljuk?

Neked való a STARTER-csomag, ha az alábbi állítások bármelyikét igaznak érzed magadra nézve:

 • Van egy jó ötletem, amivel vállalkozhatnék, de még nincs kidolgozott megvalósítási tervem.
 • Tudom, hogy nem szeretnék alkalmazott lenni, de bizonytalan vagyok egy saját vállalkozás elindításában.
 • Szívesen dolgozom a munkahelyemen, de kipróbálnám a vállalkozási ötletemet mellékállásban.
 • Már van vállalkozásom, de nem sokat foglalkoztam vele, viszont a jelenlegi helyzetben újraindítanám.
 • A meglévő vállalkozásomban egy új ötlet kifejlesztésén dolgozom.

Miért lehet szükséged a VINTER STARTERRE?

Bizonyított tény, hogy minden embernek van havonta legalább egy olyan jó ötlete, amely piacképes lenne, de ezeket nem valósítjuk meg, félelemből, hozzá nem értésből, bizonytalanságból, és a hitünk hiányából adódóan.

A bennünk rejlő bizonytalanság természetes dolog. Tudni szeretnénk, hogy vállalkozási és befektetési ötleteink életképesek lesznek-e, „biztosítékot” szeretnénk szerezni arra vonatkozóan, hogy ha belevágunk valami újba, az megtérülő, sőt, profitábilis lesz.

Mivel azonban minden ötletet a piac (tehát a gyakorlat) igazol vissza, arra nem lehet garanciát vállalni, hogy egy ötlet működni fog-e. Ugyanakkor, a kockázati tényezőket nagy mértékben le lehet csökkenteni.

Ezzel a céllal hoztuk létre a VINTER STARTER csomagját. Valljuk azt, hogy a pontos tervezéssel jó eséllyel meg lehet állapítani előre, hogy egy új befektetés kudarcra ítélt, vagy sikeres lesz-e.

Sokan megpróbálják megtakarítani az előzetes felmérésekkel és tervezéssel járó költségeket, mert nem tudják, mennyit veszthetnek azzal, ha belevágnak valamibe, amivel felsülnek.

Lássuk be: a legkisebb veszteség előre tudni, hogy valami nem fog működni, mert így nem vágunk bele, és nem bukjuk el a tervezésre fordított pénz sokszorosát!

Ha pedig a tervezés során kiderül, hogy egy ötlet, vagy vállalkozás sikeres lehet, akkor a tervezésre fordított pénzünk a megvalósítás során térül meg sokszorosan.

Hogy működik a VINTER STARTER?

A világunk megváltozott. Számos tájékoztató és képzés érhető el online a vállalkozási tanácsadási területen. A VINTER programjai abban különböznek az ingyenes oktatásoktól, hogy nem egy előre elkészített, „univerzális” tananyagot tanít meg a résztvevőknek, hanem személyre szabottan foglalkozik minden ügyfél helyzetével és problémájával.

Hogy néz ki ez a gyakorlatban?

A STARTER csomagot megvásárolt felhasználóink hozzáférést kapnak az Internetes felületünkhöz, ahol először egy szakértők által kidolgozott speciális kérdéssoron, ún. Űrlapokon halad végig a résztvevő. Igény szerint az ügyfél a válaszok megadása során (a felületen keresztül írásban vagy élőszóban) folyamatosan egyeztethet egy számára kijelölt mentorral, vele átbeszélheti a kérdéseket, együtt átgondolhatják a válaszadás alternatíváit. Az űrlapok befejezésével a felhasználó hozzáférést kap az Eszköztárhoz, ahonnan le- és visszatölthető fájlokon keresztül a mentor segítségével elkészítik többek közt a Pénzügyi Tervet. A munka befejezéseképpen az ügyfél kap egy mentori Szakvéleményt, amely összefoglalja a közös munka eredményeit. Minden programban résztvevőnk Oklevelet kap munkája elismeréseképp.

Mit tartalmaz a VINTER STARTER csomagja?

 • Egy számodra létrehozott internetes irodát, amelyben találkozóid lesznek, dokumentumokat találsz és kommunikálhatunk.
 • Online felületen megjelenő kérdéssorokat (Űrlapokat), amelyek mentén végig tudod gondolni, hogy mire kell figyelned, ha az ötletedből terméket szeretnél létrehozni.
 • Személyes mentort, akivel online beszélgethetsz a felmerülő kérdéseidről, és akitől hasznos tanácsokat kaphatsz a termékfejlesztésről, illetve a vállalkozás indításáról.
 • Pénzügyi előrejelzési eszközt, amely tájékoztatást nyújt neked arról, hogy a vállalkozásindítás évében milyen költségek várhatók és ezek fedezéséhez mennyi terméket kell értékesíteni.
 • Letölthető hasznos információkat a vállalkozásindításról és a termékfejlesztésről.
 • Független szakvéleményt a mentorodtól.
 • Oklevelet a munkád elismeréseképpen.

Kik vagyunk mi?

A „VINTER” Virtuális Inkubációs Tér vállalkozók, vállalkozások számára, melyet egy több mint 20 éves stratégiai és üzleti tanácsadási múlttal rendelkező tanácsadó iroda hozott létre felhasználva a senior szakértők tapasztalatait és a fiatal munkatársak kreativitását, kommunikációs lendületét, a fiatal generáció új üzleti kultúrájának ismereteit.

„A VINTER-t azzal a céllal hoztuk létre, hogy a különböző vállalkozási ötletek, problémák kezeléséhez egyetlen felületen biztosíthassuk a vállalkozások számára a mentori támogatást, a szakértői segítséget, melyek mellett tudástár is a résztvevők rendelkezésére áll.”

Göndöcs Gábor, a VINTER társ-alapítója

Hogyan tudom előzetesen kipróbálni magam?

Légy a Vinter csoportunk része!

Próbáld ki magad, teszteld vállalkozói készségeidet ingyenes kérdőíveken!

Addig is ingyenesen letölthető dokumentumokkal segítünk neked!

Rólunk mondták

„Nem szeretek semmi belevágni anélkül, hogy előbb tájékozódnék. Az üzleti ötletemet barátaimmal már százszor átbeszéltem, és éppen kezdtem volna megvalósítani, amikor rátaláltam a STARTER csomagra. Szerencsém volt, hogy megvásároltam: a VINTER-es munka során kiderült, hogy csak annyi pénzem lett volna, amiből megveszem az elején a szükséges eszközöket, de elindítani a vállalkozást (havonta fenntartani és reklámozni, amíg az első bevételek megérkeznek) már nem tudtam volna, csak komoly hitelekből, amiket nem mertem vállalni. Örülök, hogy nem kapkodtam el!”

„A tetováló stúdióm már készen volt, amikor megtaláltam a STARTER csomagot, és megvásároltam. Sokat segített abban, hogy átlássam a helyzetem, ugyanis olyan pénzügyi tervet készítettünk el együtt, amellyel előre láthattam, milyen kiadások várnak rám, és a várható bevételeket is tervezni tudtam.”

„Valójában csak egy üzleti ötletem volt, és nem tudtam, hogyan lesz ebből eladható termék. A STARTER csomagot megvásároltam, és nem is gondoltam, hogy mekkora munka vár rám. Több hét alatt, folyamatosan konzultálva a mentorommal az ötletből piacképes, eladható termék kerekedett, amelyet most viszek piacra. Remélem a legjobbakat, de egy biztos, a VINTER nélkül ez nem ment volna, vagy ha igen, akkor is csak sokkal lassabban. Megérte az árát!”

25 évnyi szolgáltatási tapasztalat
98% határidőre történt teljesítés
100-ból 100 elégedett ügyfél

Regisztrálj most!

További ingyenes letölthető dokumentumokat találsz a Tudástárban

A csomagajánlatok regisztráció és bejelentkezés után érhetőek el.