Főoldal     >     Tudástár     >     Tesztek

Tesztek

A tesztek felébresztik a játékos kedvünket, szívesen kitöltjük őket, mert a válaszok mindig tükröt tartanak, aminek a képében gyönyörködhetünk, vagy éppen kétségbe vonhatjuk azt, amit mutat. Minden teszt önismereti játék.

Akarok én vállalkozni?

Szeretnéd megtudni, hogy tényleg azok az értékek vonzanak-e téged, amelyek a vállalkozói életforma jellemzői, vagy valójában csak a vállalkozói szabadság, kreativitás vonz, de a komfortzónád inkább az alkalmazotti státuszhoz áll közel?

Töltsd ki ezt a tesztet, válaszolj őszintén a kérdésekre, és kiderül, hogy mennyire jellemzőek rád a vállalkozói attitűdök.

Fontos, hogy nem kötődik semmiféle minősítőtartalom az eredményhez. Az a lényeg, hogy életed egyik, ha nem is a legfontosabb és nem is megmásíthatatlan döntését minél több ismeret, csatorna felhasználásával hozd meg. Ez a rövid teszt csak a gondolkodási folyamatot indít el. A döntéshez ez nem elég.

Vállakozói erősségeim

Töltsd ki ezt a tesztet, válaszolj őszintén a kérdésekre és kiderül, hogy megfelelő tulajdonságokkal, késztetésekkel, kompetenciákkal rendelkezel-e ahhoz, hogy vállald a vállalkozói élet és az üzleti világ kihívásait.

Regisztrálj most!

Regisztrálj és tölts le hasznos dokumentumokat, iratmintákat a Tudástárból.